Praat mee op ons forum

Praat mee op ons forum
15 juli, 2024
Landelijk

Eind januari dit jaar introduceerden we het forum van Hersenletsel.nl. Dit forum staat op onze website en is toegankelijk voor alle leden van onze patiëntenvereniging. We horen vaak van onze leden dat ze behoefte hebben aan lotgenotencontact. Je kunt lotgenoten ontmoeten tijdens onze offline activiteiten die in de verschillende regio’s worden georganiseerd. Het forum maakt het mogelijk om ook online in contact te komen met lotgenoten. Praat mee op ons forum, stel vragen en leer patiënten met niet-aangeboren hersenletsel of naasten kennen.

Waarover gaan de gesprekken?

Het Hersenletsel.nl forum heeft verschillende categorieën. Op die manier kun je een gesprek starten binnen een van de categorieën en zit je op de juiste plek in het forum. Categorieën die momenteel bestaan, zijn onder meer:

  • Revalidatie en herstel
  • Omgaan met NAH
  • Dating, relaties en seksualiteit
  • Persoonlijke ervaringen
  • Medicatie en hulpmiddelen
  • NAH en werk

Je kunt volledig anoniem blijven op ons forum, maar je mag natuurlijk ook gewoon je naam gebruiken. Net waar jij je fijn bij voelt.

Hoe praat je mee op ons forum?

Als je lid bent van onze patiëntenvereniging, kun je een account aanmaken op ons forum. Zodra je een account hebt aangemaakt, heb je direct toegang tot ons forum. Zo kun je meteen berichten plaatsen, reacties achterlaten, ervaringen delen en op die manier in contact komen met lotgenoten. Maak hier een account aan.

Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag deelnemer worden op het forum? Word dan lid voor € 32,50 per jaar. Hierdoor heb je toegang tot ons forum, krijg je vier keer per jaar het Hersenletsel Magazine thuis op de deurmat, heb je korting op diverse activiteiten van onze patiëntenvereniging en krijg je korting in onze webwinkel. Word hier lid van onze patiëntenvereniging.

We zien je graag binnenkort op ons forum! Vertel ook zeker aan andere mensen met niet-aangeboren hersenletsel en/of naasten dat deze manier van lotgenotencontact bestaat. Samen maken we van ons forum een veilige en gezellige online contactplek.

Het Hersenletsel.nl forum is mede tot stand gekomen door de steun van de Hersenstichting.