Online oefenprogramma voor mensen taalproblemen herzien

Online oefenprogramma voor mensen taalproblemen herzien
7 oktober, 2024
Landelijk

Wellicht ken je dit programma al, maar misschien ook niet. Recentelijk is Kompro Web herzien. Dit is een online oefenprogramma voor mensen met taalproblemen, zoals afasie. Dit oefenprogramma is exclusief te koop voor leden van onze patiëntenvereniging. We zijn er ontzettend trots op dat wij zoiets moois kunnen aanbieden aan de leden van Hersenletsel.nl en dat het programma is opgefrist.

Wat is Kompro Web?

Kompro Web is, zoals gezegd, een online oefenprogramma voor mensen met taalproblemen. Dit programma is speciaal gemaakt om thuis te gebruiken. Zo kun je op je eigen tempo en op zelf uitgekozen momenten aan de slag met het oefenen van taal. Dit oefenprogramma is enorm groot. Het bevat namelijk onder andere ruim 15.000:

  • Taaloefeningen
  • Taalspelletjes
  • Na te typen woorden
  • Zoekzinnen
  • Synoniemen
  • Anagrammen

Het online oefenprogramma is geschikt voor mensen met taalproblemen, zoals afasie. Maar ook professionals als logopedisten en onderwijzend personeel hebben baat bij dit programma. Zij kunnen de opdrachten namelijk doorlopen met hun cliënten.

Ga aan de slag met het online oefenprogramma

Heb je afasie en wil je aan de slag met dit online oefenprogramma voor mensen met taalproblemen? Bestel Kompro Web dan door hier te klikken. Je koopt voor € 35,00 een licentie voor één computer of tablet.

Let op: je moet lid zijn van patiëntenvereniging Hersenletsel.nl om dit programma te kunnen gebruiken. Het gebruik van Kompro Web is gekoppeld aan jouw lidmaatschap. Als je je lidmaatschap stopzet, kun je ook geen gebruikmaken van het oefenprogramma.