Een geslaagde pannenkoekenlunch

Een geslaagde pannenkoekenlunch
21 augustus, 2024
Zuid-Holland

Maandag 19 augustus was het zover, het jaarlijks zomeruitje van Hersenletsel.nl Zuid-Holland. Heerlijk pannenkoeken eten in het Kralingsebos. Met bijna 20 deelnemers beloofde het een gezellige middag te worden.

Het was heerlijk weer en de zon scheen volop. Rond half 11 / 11uur begonnen we dan ook lekker buiten op het terras met een kopje koffie/thee (aangeboden door Hersenletsel.nl). Leuk om elkaar weer te zien en te spreken. Vele vakantie verhalen werden met elkaar gedeeld.

Om half 1 konden we binnen aan tafel, in een voor ons speciaal gereserveerde ruimte alleen voor onze groep. Zodra iedereen besteld had was het wachten op al het lekkers wat ging komen.

Een pannenkoek is tegenwoordig niet alleen een pannenkoek waar je poedersuiker en stroop op doet, de keuzes lijken op die van een pizza!

Op de foto ziet u een pannenkoek met 4 kazen, een portobello pannenkoek met feta en een Hongaarse pannenkoek (dichtgevouwen met gehakt en kip). Ook zijn er broodjes en salades voorbij gekomen. Niet iedereen houdt nu eenmaal van pannenkoeken.

Het was een hele gezellige lekkere zomerse bijeenkomst.