De Onbeperkte Elfstedentocht 2024

De Onbeperkte Elfstedentocht 2024
16 augustus, 2024
Groningen & Drenthe

De Onbeperkte Elfstedentocht 2024

Ook dit jaar wordt binnen de Regio Noord (natuurlijk in Friesland), door de Stichting Leef!, de 5editie van de onbeperkte Elfstedentocht georganiseerd.

Dit evenement wordt georganiseerd voor mensen  met een chronische aandoening of beperking. De deelnemers kunnen kiezen uit de manier waarop ze willen deelnemen,  bijv. lopend, fietsend  met of zonder gebruik van een hulpmiddel. Ook is er de keuze uit verschillende afstanden. Je kiest de afstand die bij je past.

Voor dit jaar zijn er tot op heden 90 deelnemers, het is dus niet een heel massaal evenement. Een  aantal deelnemers doen vanaf de eerste keer al mee en dit jaar dus voor de 5e keer. Eigenlijk geeft dit al aan hoe geweldig dit evenement is.

Ook dit jaar doen er weer een aantal leden uit onze regio mee. Er is de mogelijkheid om deze deelnemers te sponsoren t.b.v. een goed doel. Dit jaar hebben de betreffende leden gekozen  om geld in te zamelen voor een gezamenlijk doel namelijk ‘Team Hersenkronkels naar Regio Noord’.

Hersenkronkels  is een theatergroep uit Zuid-Holland, zij laten op verrassende wijze de (on)zichtbare gevolgen van Niet Aangeboren Hersenletsel(NAH) zien aan een breed publiek. Regio Noord wil Hersenkronkels  uitnodigen om een voorstelling   te geven. Hier zijn kosten aan verbonden. Het zou mooi zijn als dit middels de donaties bekostigd kan worden.

 

Doneren werkt als volgt. Via de website van de onbeperkt elfstedentocht:

  • Klik op: Sponsor een team
  • Klik op:  Team Hersenkronkels naar regio Noord
  • Klik op : doneren met iDeal
  • Kies het bedrag wat u wil doneren

Bron: foto afkomstig van https://onbeperkteelfstedentocht.nl/

 

Alvast hartelijk dank voor de donatie!

We hopen u te zien bij de voorstelling van Hersenkronkels

 

Hartelijke groet,

Bestuur Regio Noord

Disclaimer: De onbeperkte elfstedentocht wordt niet georganiseerd door de patiëntenvereniging hersenletsel.nl. Ons doel is om jullie te informeren over activiteiten voor onze doelgroep in de regio. Voor de meest actuele informatie over deze activiteit verwijzen wij u door naar de website van de onbeperkte elfstedentocht