Doe mee aan de Spartan Challenge voor Hersenletsel.nl

Doe mee aan de Spartan Challenge voor Hersenletsel.nl
25 september, 2024
Landelijk

Peter de Kieviet kreeg op 25 april dit jaar een herseninfarct. Van het ene op het andere moment waren zijn linkerarm en -been compleet verlamd. Zo werd hij een lotgenoot van alle andere mensen met niet-aangeboren hersenletsel.

Tijdens zijn revalidatietraject keek Peter uit op de trap van Landgraaf. Hij wist: dat wordt mijn doel. Nog een keer die hele trap van de Wilhelminaberg beklimmen. Iets wat hij vorig jaar twee keer wist te volbrengen. Nu wordt het niet zomaar een doel. Peter wil hier namelijk geld mee ophalen voor onze patiëntenvereniging. Doe jij met hem mee?

De Spartan Challenge in Landgraaf

Bestuursleden Priscilla en Irene van Hersenletsel.nl regio Limburg gaan samen met Peter deze uitdaging aan. Het is natuurlijk leuker als meer lotgenoten aansluiten bij deze speciale Spartan Challenge, die wordt verzorgd door Spartan Gym. Peter zegt over deze klim: “De klim gaat over meer dan alleen de trap. Het gaat over terugvechten. Hoop. Samen sterker worden. Herstel is mogelijk. Stap voor stap. Samen staan we sterk.”

De inschrijfkosten van €25,- worden volledig gedoneerd aan Hersenletsel.nl, zodat wij nog meer mensen met niet-aangeboren hersenletsel kunnen helpen. Heb je zin om deze uitdaging aan te gaan? Of ken je mensen die wel van een sportieve uitdaging houden? Wijs ze dan op deze challenge.

  • Datum: 12 oktober 2024
  • Kosten: €25,-
  • Locatie: Wilhelminaberg, Landgraaf (Witte Wereld 1)

Programma

  • 08:30 uur: Ontvangst t-shirt en gezamenlijk ontbijt bij Spartan Gym (Parralelweg 16, Roermond)
  • 09:15 uur: Vertrek naar Landgraaf
  • 10:00 uur: Start van de work-out
  • 12:30 uur: Einde van het evenement

Je kunt je inschrijven via info@spartangym.nl.