Gorinchem – CongrestiVal ‘Herkennen en erkennen van neurologische aandoeningen bij collega’s

| Zuid-Holland
logo hersenletsel

Op 1 oktober 2024 organiseert Hersenletsel.nl Zuid-Holland samen met Quadraet en diverse andere partners een CongrestiVal.

“Herkennen en Erkennen” van neurologische aandoeningen bij collega’s.

Het CongrestiVal is speciaal gericht op de werkgever(s), wat kunt u als werkgever betekenen voor uw werknemer als deze een neurologische aandoening oploopt door bijvoorbeeld hersenletsel, dementie of Post-Covid. Hoe kunt u deze werknemer behouden, ondersteunen en begeleiden op de werkvloer.

Uiteraard zijn werknemers en belangstellenden ook van harte welkom!

 

 

“Je ziet ze niet, maar ze zijn er wel”

 

Dementie op jonge leeftijd, niet aangeboren hersenletsel, Post-Covid, …. Neurologische aandoeningen waar momenteel 1,5 miljoen werknemers mee kampen. Hoe kunnen deze werknemers zo lang mogelijk bijdragen aan uw organisatie? Wat is daarvoor nodig op de werkvloer en hoe kunnen collega’s hier een rol in spelen?

Het CongrestiVal is gericht op het behoud van personeel. Dit is niet alleen betekenisvol voor u als werkgever, maar zeker ook voor de werknemer. U verkrijgt inzichten van sprekers en ervaringsdeskundigen. Ook worden er diverse workshops georganiseerd.

U bent van harte uitgenodigd. De officiële uitnodiging, inclusief programma, volgt eind augustus onder meer via de nieuwsbrief van WSP AVregio, maar noteer datum en tijd vast in uw agenda!

 

Arie van den Herik

Aanmelden